mandag 5. september 2011

Update

Noen som spør etter bilder av skolen, venner, nabolaget osv, men kameraet mitt er dødt ettersom USA har anderledes stikkontakter enn i Norge, men en pakke fra Norge er på vei, og i den ligger det en adapter. Så om få dager skal jeg få kommet meg ut og knipset litt bilder til dere der hjemme som lurer på hva som skjer her borte.

Ellers er alt topp! Har nettopp hatt besøk av naboen og noen venner og planlagt hva vi skal gjøre for lusnj i morgen. Jeg blir alltid hentet av Lauren på mandager for å spise lunsj sammen, men siden det ikke er skole denne Mandagen gjør vi det heller i morgen.

Denne helgen var Labor day og vi dro til vertsfars foreldre for å campe med resten av familien hans, det var utrolig gøy. Vi dro på tivoli og så på Labor day paraden. Fått ganske god kjemi med vertsfamiliens familie og alle er kjempe hyggelige. Vertsfar har 10 søsken så det var fult hus, hadde en natt hos Bekki, vertsfars yngste søster. Hun bor i Mona som er en liten plass rundt 10 minutter unna besteforeldrene. Hun har 4 hunder og 2 hester, og ei datter som heter Kammi og en sønn som heter Cory. Liten update, dessverre uten bilder. Men skal få fikset det når pakken kommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar